Екстравагантната изпълнителка и художничка Мила Роберт ще подпише договор с музикалния гигант

...
Екстравагантната изпълнителка и художничка Мила Роберт ще подпише договор с музикалния гигант
Коментари Харесай

Щерката на Ваня Щерева става фолкпевица

Екстравагантната изпълнителка и художничка Мила Роберт ще подпише контракт с музикалния колос " Пайнер ", а изненадващото решение идва след серия от въпроси на почитателите й в обществените мрежи - дали в действителност ще се причисли към попфолка по-късно, което демонстрира в последната си ария " Покемон ".

Щерката на Ваня Щерева несъмнено съумя да хвърли огромна бомба за себе си, а единствено след броени дни ще показа и идващия си план, основан на детайли от лекия род.

Наследничката на актрисата и продуцент неслучайно очевидно записа парче с Азис, след което направи прочит и на " Квартална механа ", която в оригинал извършва Ивана. Сега се оказва и първа приятелка с Роксана и Есил Дюран, написа " Галерия ".

Голямото си другарство с Есил Дюран Роберт показва и по време на миналия " София прайд ", на който младата русокоска се причисли по време на подготовките, а по-късно застана и пред обектива заедно с фолкзвездата.



 undefined

" Нищо не може да спре желанието да застанеш в поддръжка на любовта. Душите ни нямат пол, обичайте се и бъдете приемащи. Живейте щастливо, цветно и осъзнато ", молиха тогава двете.

Друг забавен факт е, че сходно на Мила, която крие фолк перли в репертоара си, нейни части са в шоу програмата на новите й сътрудници, една от тях - Галена

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР